Vrijheid aan de kust
Bungalowpark De Garnekuul

Bungalowpark De Garnekuul

Callantsoog

Kaart Callantsoog
 

Welkom op De Garnekuul!

Het autovrije bungalowpark De Garnekuul is een rustig gelegen vakantiepark achter het Fletcher Badhotel Callantsoog. Dit unieke park biedt een oase van rust en ruimte, waar u kunt genieten van een ontspannen vakantie. Het park is autovrij, wat betekent dat uw auto geparkeerd wordt op de parkeerplaats bij de ingang van het park. U kunt vervolgens uw bagage gemakkelijk naar uw gereserveerde bungalow brengen met behulp van een bolderkar.

De locatie van De Garnekuul is perfect voor liefhebbers van het strand en gezelligheid. Callantsoog staat bekend om zijn prachtige breed zandstrand, dat slechts gescheiden wordt door één duinenrij van het Dorpsplein in het dorpscentrum. Op het Dorpsplein vindt u talloze gezellige winkeltjes, restaurants en een grote supermarkt. Vooral in het hoogseizoen worden hier veel activiteiten georganiseerd, waardoor er altijd iets te beleven valt.

 
 

Een kindvriendelijk & autovrij park

Het park zelf is kindvriendelijk en groen, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kinderen. Er zijn meerdere kleine speeltuintjes verspreid over het park, zodat er altijd wel eentje in de buurt van uw woning te vinden is. Terwijl de kinderen veilig kunnen spelen, kunt u genieten van de rust en ontspanning die De Garnekuul biedt.

Bijzonder aan dit vakantiepark is dat alle huizen op loopafstand liggen van de algemene parkeerplaats bij de entree. Gemiddeld is het ongeveer 200 meter lopen naar uw accommodatie. Om het u gemakkelijk te maken, vindt u bij alle huizen van Vrijheid aan de Kust op De Garnekuul een bolderkar. Deze kunt u gebruiken om niet alleen uw bagage, maar ook andere spullen gemakkelijk mee te nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld de bolderkar gebruiken om naar het strand te gaan.

Ruimte en rust

De Garnekuul is een ideale bestemming voor mensen die op zoek zijn naar rust, ruimte en ontspanning. Het park biedt een autovrije omgeving waarin u zich volledig kunt afsluiten van de drukte van alledag. U kunt hier heerlijk wandelen of fietsen in de prachtige natuurlijke omgeving, of gewoon genieten van de privacy en stilte in uw eigen bungalow.

Voor liefhebbers van watersportactiviteiten is Callantsoog ook een uitstekende keuze. Het brede zandstrand biedt volop mogelijkheden voor zwemmen, surfen, kitesurfen en nog veel meer. Daarnaast zijn er in de omgeving diverse mooie natuurgebieden te ontdekken, zoals het Zwanenwater en het Kooibosch.

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming waar u helemaal tot rust kunt komen? Dan is het autovrije bungalowpark De Garnekuul zeker iets voor u. Met haar rustige ligging, kindvriendelijke faciliteiten en nabijheid van het strand en dorpscentrum biedt dit park alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Geniet van de ruimte, rust en groene omgeving die De Garnekuul te bieden heeft.