Vrijheid aan de kust
Beach Appartementen

Beach Appartementen

Callantsoog

Kaart Callantsoog
 

Welkom bij de Beach Appartementen!

Het ideale vakantie appartement in Callantsoog is te vinden bij Beach Appartementen. Deze ruime en comfortabele appartementen zijn perfect voor een ontspannen verblijf aan zee. Het complex biedt diverse faciliteiten, waaronder een eigen parkeerplaats, een afgesloten terrein en een overdekte fietsenstalling.

Bij Beach Appartementen staan ruimte en comfort centraal. In tegenstelling tot kleine hotelkamers biedt een vakantie appartement voldoende ruimte om heerlijk te vertoeven. De appartementen bestaan uit meerdere kamers, waaronder een woonkamer, keuken, badkamer en één of meerdere slaapkamers. Hierdoor voelt het als een echt thuis weg van huis.

 
 

Er is aan alles gedacht bij de Beach Appartementen

Een groot pluspunt van Beach Appartementen is de eigen parkeerplaats bij het complex. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een plekje voor je auto. Daarnaast is het terrein afgesloten met een slagboom, wat zorgt voor extra veiligheid en privacy.

Voor de fietsliefhebbers is er ook gedacht aan een overdekte fietsenstalling. Hier kun je jouw fiets veilig en droog stallen tijdens je verblijf. Zo kun je gemakkelijk de omgeving verkennen op de fiets en genieten van de prachtige natuurlijke schoonheid van Callantsoog.

Ook aan de kinderen is gedacht bij Beach Appartementen. Er is namelijk een leuk speeltuintje achter het gebouw waar zij zich kunnen vermaken. Hier kunnen ze lekker spelen en nieuwe vriendjes maken terwijl jij geniet van een momentje voor jezelf.

Daarnaast is er in het complex een gemeenschappelijke ruimte waar tegen betaling gebruik gemaakt kan worden van een wasmachine en droger. Zo hoef je niet met vuile kleding naar huis terug te keren na een heerlijke strandvakantie in Callantsoog.

Perfect voor een echte strandvakantie 

Het gebouw van Beach Appartementen beschikt ook over een lift, waardoor het toegankelijk is voor mensen met mobiliteitsproblemen of zware bagage. Hierdoor hoef je geen trappen te beklimmen en kun je gemakkelijk naar jouw appartement gaan.

Kortom, bij Beach Appartementen vind je het ideale vakantie appartement in Callantsoog. Met voldoende ruimte, comfortabele faciliteiten en een mooie ligging nabij het strand, is dit de perfecte keuze voor een ontspannen vakantie aan zee. Of je nu met het gezin, partner of vriendengroep komt, er is altijd wel een passend appartement dat aansluit bij jouw wensen en gezelschap.

Wacht niet langer en boek nu jouw vakantie appartement bij Beach Appartementen in Callantsoog! Geniet van de prachtige omgeving, de gezelligheid van het dorp en de rustgevende geluiden van de zee. Een verblijf hier zal zeker zorgen voor onvergetelijke herinneringen!